Slider

CONEIX LA NOSTRA ESCOLA

Hola famílies,

Estem encantats que hagueu decidit conèixer la nostra escola.

Gràcies i Benvinguts!!

Començarem per dir-vos que l’escola està situada al cor de la ciutat i molt ben comunicada amb transport púbic.

La nostra escola és un centre concertat per la Generalitat de Catalunya que escolaritza nens i nenes entre els 3 i els 12 anys (de P3 a 6è de Primària) i que tenim conveni per assegurar la continuïtat per l’ESO amb un altre centre.

Som un centre d’una línia, molt familiar i acollidor. Proporcionem un ambient de seguretat i proximitat que és ideal per els nens i nenes d’aquesta edat ja que els ajuda a sentir-se com a casa seva, còmodes i tranquils, i els ajuda a fer els seus aprenentatges amb alegria i il·lusió.

Oferim Servei de Cuina i Menjador, així com Activitats Extraescolars i també Acollida Matinal.

Les famílies participen i col·laboren a través de l’AMPA i el professorat està en contacte directe amb tothom a través de la Plataforma Clickedu.

L’equip de mestres té com a finalitat participar activament en el desenvolupament integral dels aspectes intel. lectuals , afectius i socials de les nenes i els nens de l’escola.

A continuació assenyalarem algunes aportacions, que posem en pràctica en el procés d’ensenyament i aprenentatge, que contribuiran al desenvolupament de les competències bàsiques.

Cal destacar que

L’alumnat és el protagonista del seu propi aprenentatge usant estratègies per ser progressivament més autònom.

Els docents guien, orienten, adapten i modifiquen les activitats d’aprenentatge i els criteris d’avaluació per atendre la diversitat a l’aula.

La metodologia és global i activa per potenciar aprenentatges significatius, és a dir, el professorat utilitza contextos quotidians i familiars perquè els infants trobin la utilitat d’allò que estan aprenent i ho traslladin a diferents contextos.

L’alumnat en farà ús de les biblioteques d’aula i de centre, i de les noves tecnologies com un recurs més per trobar sentit al seu treball, i prendre consciència dels seus errors i superar-los. Des del moment en què arribeu a la nostra escola, amb el vostre fill/a de tres anys, iniciem un viatge tots junts a través de l’etapa d’infantil i de primària.

Aquest viatge comença als tres anys i s’acaba als dotze. Al llarg d’aquest període els vostres fills/es van experimentant una sèrie de canvis físics i emocionals.

Pel que fa a aquests canvis emocionals, des de l’escola els acompanyem -us acompanyem-, els atenem des de la proximitat i amb molt d’afecte perquè aprenguin a gestionar les emocions mitjançant el desenvolupament d’unes estratègies generades a partir d’unes activitats adaptades a cada edat, tot seguint les metodologies pedagògiques pròpies de la nostra escola.

El nostre propòsit com a escola és que, al llarg d’aquest viatge, els vostres fills/es aconsegueixin ser:

APASSIONATS/DES amb tot el que fan.

CURIOSOS/ES per descobrir nous mons i nous aprenentatges.

CREATIUS/VES per inventar i desenvolupar idees noves i originals.

PERSEVERANTS per seguir endavant i aconseguir tot allò que volen.

I, sobretot, nosaltres ens esforçarem al màxim perquè siguin FELIÇOS.

Tot això afavorirà que els vostres fills/es siguin competents i aconsegueixin els millors resultats acadèmics en l’etapa de primària.

Esperem i desitgem compartir amb vosaltres aquest viatge.